A valentin napi ajándék.

Szponzorált tartalom

póló webáruház

póló webáruház

A feleségemmel már 10 éve ismerjük egymást, de csak 3 éve vagyunk házasok. Sokan kérdezik, hogy miért ilyen későn házasodtunk össze. Erre azt szoktuk válaszolni, hogy számunkra nem ez volt a legelső és legfontosabb a kapcsolatunkban. Mi úgy vagyunk vele, hogy úgyis az a lényeg, hogy szeressük egymást és boldogok legyünk együtt.

A megismerkedésünk elég romantikus volt. A barátaimmal a Balatonon fesztiváloztunk egy egész hétvégét. Az egyik buli végén gondoltuk, hogy nem megyünk még haza, hanem megvárjuk a napfelkeltét. Persze nem kellett olyan sokat várni. Kiültünk a Balaton partjára , vártuk, hogy feljöjjön a Nap. Tőlünk pár méterre szintén leült a későbbi feleségem a barátnőivel. Elkezdtünk beszélgetni, természetesen megnéztük együtt a napfelkeltét és most 10 év után itt tartunk.

Mivel most lesz nemsokára a Valentin nap, így gondoltam, valami különlegessel lepem meg a feleségem és valamiért eszembe jutott, hogy egy feliratos pólót veszek vagy csináltatok neki. Az interneten beírtam, hogy póló webáruház  és valahogy rátaláltam a lolmarkt.hu valentin napi ajánlataira, ahol kifejezetten erre az alkalomra kínálnak különleges pólókat.

Hatalmas kínálatuk van az oldalon, szinte lehetetlen dönteni. Valami különleges és emlékezetes pólót akartam vásárolni. A legelső, amit megpillantottam az fehér alapon a következő felirat volt: „Szeretlek, mint maci a mézet“ és emellett még van rajta egy ülő maci is egy csupor mézzel. Ez nagyon jópofa, de gondoltam még tovább nézegetek.

Ennél jobban tetszett az a fajta, ami fekete alapon piros betűkkel a következő feliratot tartalmazza: „Cupid is stupid“. Ez is eredeti és nem is mutat olyan rosszul, de mégsem ez az, ami, úgymond, nagyon ütött számomra.

Végül kiszúrtam, hogy a kínálatban találhatók még úgynevezett páros pólók is. Ez egy pár póló, amiből az egyik női, a másik pedig férfi és a feliratok is ehhez passzolnak. Ebből is több fajta van, de számomra a következő felirat tetszett a legjobban: „Milf/Dilf“. Ez rövid, tömör, egyszerű és szerintem nagyon ütős. Többféle színben és méretben lehet megrendelni. Piros, fekete, zöld és kék színekből lehet választani, nekem őszintén megvallva a kék nyerte el a tetszésemet. Pontosabban kék alapon fehér betűkből álló felirat. Megrendeltem S és M méretekben, amiért összesen 8980 Ft-ot kellett fizetnem.

Na jó, de miben adom oda neki, vagyis milyen csomagolásban? Gondoltam, találok valami jó ötletet a már említett póló webáruház oldalán és arra jutottam, hogy rendelek még mellé egy vászontáskát is. Ez is kifejezetten Valentin napra készült, vagyis ehhez kapcsolódó felirattal, és csupán 1990 Ft-ba kerül. Ráadásul 100% pamut, úgyhogy többször használható, tehát még a környezetet is védjük vele. És bevallom őszintén, sokkal eredetibb csomagolás, mint egy hagyományos  papír táska vagy papír csomagolás.

Persze vásároltam még még mást is a közös Valentin napunkra, de ez a rész már titok, megtartjuk magunknak.