Eladó cégek hirdetései érdeklik vagy eladna?

Szponzorált tartalom

eladó cégek

eladó cégek

Olykor úgy alakul, hogy meg kell válni vállalkozástól. Ennek okaiba nem is érdemes belemenni, hiszen rengeteg dolog lehet, ami miatt erre kerül a sor. A lényeg, hogy az eladó cégek tulajdonosai számára már olyan lehetőségek állnak rendelkezésre, mint amit az Uzletresz.com is kínál!

Két platform közül választhatnak az eladók a hirdetéshez. Ezek közül az egyik a Standard, ami egy olyan platform, mely kisebb cégeknek van, ahol a tulajdonos vagy éppenséggel a megbízásából eljáró más közvetítő (pl. ingatlanközvetítő) közvetlenül veszi fel a kapcsolatot az érdeklődőkkel, akik felkeresik a hirdetőt. A másik pedig a Private, ami a nagyobb cégeknek van, ahol sikerdíjas alapon maga az oldal a közvetítő és segíti tanácsadóként a cégeladási folyamatot.

Tehát akár kisebb, akár nagyobb cégről van szó, az eladó cégek egy olyan felületen kerülhetnek meghirdetésre, amit a látogatók kifejezetten vásárlási céllal látogatnak. Ennek köszönhetően sokkal sikeresebbek az eladások, vagyis több üzlet köttetik, hiszen aki ezen az oldalon jelen van, az vagy eladó cégek vásárlását tervezi vagy értékesíteni szeretné vállalkozását!