Új fitnesz óra kellett, mert az előzőt elhagytam síelés közben.

Szponzorált tartalom

fitnesz óra árak

fitnesz óra árak

Sosem rajongtam a karórákért, modoroskodónak találtam őket. Meg egyébként is minek a csuklón hordani az órát, ha bármikor megnézhetjük a telefonunkon is, hogy mennyi az idő. Az olyan figuráktól pedig, akik drága órát hordanak csak azért, hogy felvágjanak vele, egyenesen kiráz a hideg. Aztán bejött az okosóra divat, és kicsit jobban elkezdtek érdekelni ezek az eszközök. Mikor néhány haveromnak lett okosórája, kipróbáltam, és rájöttem, hogy ez is felesleges pénzkidobás.

Minden megváltozott azonban egy karácsonyi ajándékkal. Kaptam egy fitnesz karkötőt, ami fel volt szerelve lépésszámlálóval, pulzusmérővel, ébresztőórával és természetesen bluetooth segítségével össze lehetett kapcsolni a telefonnal is. Nagyon megszerettem a készüléket, nem volt hivalkodó, sportos hatást keltett, és olyan adatokat mért, melyek segítettek folyamatosan javítani a sportteljesítményem.

Mindemellett a fitnesz óra árak általában sokkal alacsonyabbak, mint az okosóra árak, mert ezek az eszközök jóval kevesebbet tudnak, de az a kevés funkció sokkal hasznosabb szerintem, mint az okosórák temérdek egyéb funkciója.

Sajnos egy síelésen elhagytam, amit karácsonyra kaptam, úgyhogy újat kellett vennem. Ha elektronikai cikkről van szó, nálam csak a BestMarkt jöhet szóba. Ez egy óriási webshop, ahol az égvilágon mindent vásárolhatunk, okosórától kezdve a szervergépen keresztül a profi fényképezőgépekig. Aktivitásmérőkből is óriási kínálattal várják a vásárlókat. Találunk itt egyszerű fitnesz karkötőket, és többfunkciós profi karórákat is.

Összesen 140 különböző sportkaróra közül választhatunk. Persze ilyen nagy bőségben az ember könnyen elveszti a fejét. Itt jönnek képbe azok a funkciók, melyek a BestMarkt webshopot teszik a legjobban használható, és legnagyobb felhasználói élményt nyújtó online bolttá. Mindenekelőtt kiemelném az átgondolt, szép dizájnt. A webshopban szemkímélő színeket használnak, melyek nem terhelik meg a tekintetünk még hosszas keresgélés esetén sem. A menüpontok egyértelműen vannak elhelyezve, és a feltöltött képek nagyon igényesek. Ha egy termék akciós – bőven van ilyen az oldalon – azt is feltűnően jelzik, így böngészés közben biztosan megragadja a tekintetünk, ha egy termék az eredeti árnál olcsóbban kapható. A megjelenő termékeket listanézettel és rácsnézettel is böngészhetjük. Előbbi több információt jelenít meg az egyes árucikkekről, utóbbi pedig gyorsabban áttekinthető. A termékeket rendezhetjük ár, népszerűség és vevői értékelés alapján is. Természetesen telefonon is tökéletesen megjelenik a webshop, látszik, hogy sok energiát fektettek a hibátlan reszponziv megjelenésbe.

A kitűnő dizájn mellett tovább könnyíti a vásárlást a kifinomult szűrőrendszer. Fitnesz órák esetén beállíthatjuk elsőként, hogy milyen árban keresünk. Ezután azt is, hogy olyat akarunk-e, ami van raktáron, vagy olyat, ami csak külső raktáron található. A márkahű vásárlók szűrhetnek gyártó alapján is. Beállítható, hogy bővíthető, vagy egyszerű órát szeretnénk-e. Beépíthető iránytű, és GPS alapján is szűrhetünk. Ezek mellett a vízállóságra, a támogatott operációs rendszerre, a szenzorokra, az egyéb funkciókra és a színre is kereshetünk szűrőket. Ha mindent beállítottunk, a 140 fitnesz óra leredukálódik néhány darabra, melyek az összes szűrőfeltételnek megfelelnek.

Ekkor jön a következő funkció, amely véglegesíti a kiváló felhasználói élményt. Ez nem más, mint az összehasonlítás. Ez az okos megoldás lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással berakjuk egy táblázatba a nekünk tetsző termékeket, és összehasonlítsuk a technikai paramétereiket. Az összehasonlítás után már könnyű eldönteni, hogy melyik az a termék, amelyik minden igényünk tökéletesen kielégíti. Ha megvan, mehet a kedvencek közé, hogy később bármikor meg tudjuk vásárolni, vagy azonnal a kosárba, ahonnan pillanatok alatt megrendelhetjük.

A BestMartkon tehát jó fitnesz óra árak, óriási választék és tökéletes felhasználói élmény várja a vásárlókat. Ha ilyen eszközöket keresel, és egy megbízható, biztonságos webshopban akarsz vásárolni, ahol óriási kínálat vár, ez a te webshopod.